...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. június 16., kedd

Nyári RKC programajánló

- Megtetszett a rendszer és szeretnéd elsajátítani, csoportos edzéseken acélossá válni? Szegeden vagy környékén laksz? Ez a kurzus neked szól! Július 03.-án, pénteken új kezdő csoportos edzések indulnak a hattyas sori sportközpontban. Heti három edzés, előreláthatólag szeptember közepéig tartó időszakban. Hozd ki magadból a legtöbbet egy nagyszerű közösség tagjaként.
Edzésidőpontok: Hétfő: 17:00-18:00, Kedd: 19:00-20:00, Péntek: 17:00-18:00
Eddz úgy, mint egy férfi, különösen ha nyár van!
- Kezdő szeminárium 07. 25-26. Beleszerettél az RKC-ba, de a környékeden nincs instruktor? Vagy akár a környéken laksz, de a 3 hónapos programra nem tudsz eljárni rendszeresen? Hajlandó lennél bevállalni egy "zúzós" hétvégét, hogy elsajátítsd az alapokat? Itt a helyed! Kezdő szeminárium július 25-26.-án (szombat-vasárnap) 2 X 4 órában bevezetlek a mindennapokban is használható erő világába, hogy utána már önállóan is tudd lengetni a vasat. Ezt a két napot nem fogod elfelejteni! Jelentkezz még júnisban, hogy közösen megtalálhassuk a legmegfelelőbb időpontot. Ára: július 10.-ig befizetve: 12000 Ft, utána:14000 Ft. Kedvezményes súlyvásárlás a résztvevőknek!
- Már jól ismered az alapokat, haladónak érzed magad? Kemény vagy, esetleg azzá akarsz válni? Gyere, izzadjunk vért együtt! Első nyárbúcsúztató Spartan Party! Csak acélos idegzetű elvtársaknak és elvtársnőknek. Én is bevállalom... Bárki jöhet, aki ismeri az RKC alapokat, és bevállal egy kis mazochizmust egy augusztusi hétvégén. Helyszín, időpont, $ szervezés alatt.
Részletek később, de ha érdekel a program, már jelentkezz, limitált létszám!
További részletek hamarosan itt a blogon.
Fenti programokra jelentkezés:
Varga Tamás RKC
Tel.: 30/ 98 33 750

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése