...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. június 3., szerda

Átváltozás

Néhány hónappal ez előtt a TiszapART TV-nél (3 közül az egyik szegedi TV) valakinek kipattant a fejéből egy remek ötlet. Mi lenne, ha csinálnának egy olyan műsort, amelyben hölgyeknek kínálnak lehetőséget, hogy megváltoztassák az életüket. A gondolatot tettek követték, és szép lassan összeállt az a szakmai stáb, amely végig fogja koordinálni a folyamatot, megszületett az "Átváltozás". Itt kaptam helyet én is, de jelen van még fodrász, kozmetikus, divattervező, stíluskommunikátor, és mentálhigiénés szakember is Juhász Péter személyében.
Pétert kicsit kiemelném a csapatból, őt egyébként én hoztam be a műsorba. Kiváló szakember, fel sem tudom sorolni mi mindenhez ért. A többek között általa alapított iskolában tanultam 3 évet, Egészségfejlesztő Terapeuta végzettséget szereztem, szerettem oda járni, "agytágító" volt, és nem utolsó sorban ott ismerkedtem meg az én drága feleségemmel!
Szóval 9 hónapon keresztül tart a sorozat, havonta egy műsor készül, egy hölgyel a fókuszban. Épp mostanában kezdik vetíteni a második műsort, holnap megkapom őket DVD-n, és lehet, hogy felrakom. Mindenesetre rendszeresen be fogok számolni a fontosabb történésekről, illetve ha a hölgyek beleegyeznek, be szeretném őket mutatni itt a blogomban is. Folyt. köv.
Korábban a szegedma.hu készített egy cikket a műsorról: LINK

4 megjegyzés:

 1. Szia Tamás!

  Nagyon tetszik a blogod, örülök, hogy belevágtál! Csak így tovább!
  Juhász Péter... régi ismerős, ugyancsak alapítóként vettem részt 1997ben, az általad említett iskolában, aztán más felé sodort az élet. :)
  Az átváltozásokhoz sok sikert!

  Üdv, FeRKC :)

  VálaszTörlés
 2. Tamás,
  ez nagyon jó!
  érdeklődni lehet?
  mi ez az iskola?főleg: hol?
  ezt a programot Zalaegerszegen is be kellene indítani, csak kellene nekem infó, van-e jog, ki szervezi stb.
  tudok Neked írni privát emilt?
  Ősztől gondoltam, csak előre gondolkodom.
  köszi,és gratulálok!!!
  anikó

  VálaszTörlés
 3. Feri!
  Köszönöm a jó kívánságokat! A suliról majd beszélünk személyesen. Neked is minden jót!

  VálaszTörlés
 4. Anikó!
  Örülök, hogy neked is tetszik!
  Sajnos az iskola már megszűnt. De nyugodtan írj emilt ha úgy gondolod tudok valamiben segíteni!
  Power to you!

  VálaszTörlés