...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. június 23., kedd

Loreena and Kettlebell

Nem csalódtam Loreenában, csodálatos volt! Bár harcoltunk az elemekkel, de bőrig ázva is feledhetetlen élményt adott. Várunk vissza Loreena!
Most foghatod a fejed, "ez a cím meg hogy áll össze?" Nos, nem rég került szóba a "kihozni a legtöbbet" téma. Ha mindig csak a testeddel foglalkozol, soha nem tudod magadból kihozni a maximumot, még testi szintem sem! Ez az én véleményem, de hiszem, hogy így van. Ha "mentálisan" nem támogatod a folyamatod, csak karcolod a felszínt. És akkor még mindig ott van a lelked. (Most ne bonyolódjunk bele a fogalmakba.) Néha meg kell állni, és nem egyszerűen "nem csinálva semmit" pihenni, de tudatosan megkeresni azt, ami a lelkednek jó és szép. Szerintem az sem jó, ha állandóan csak kőkeményen edzel, nem teret adva a "finom" dolgoknak. Az nem harmónia. Egyensúlyra kell törekedni, nem elfelejtve, hogy az ember több mint egy darab hús. És innentől kezdve azt hiszel, amit csak akarsz, a többi már részlet kérdés...

2 megjegyzés:

  1. Igen, a harmónia a kulcsszó. És ugyanígy nem működik, h ha túl sok a gondolat, vagy túl sok az érzés. A háromnak kell együtt lennie, h a legtöbbet hozhasd ki magadból.
    Pl itt ül ez a csaj a gépem előtt, akinél meg az a gond, h túl sok a fej, túl sokat agyal, és nem hagy annyi szabadságot sem magának, mint kellene. De igyekszik látni, rálátni, meglépni, amit kell. Csak győzze kivárni. Mármint a lehetőséget. :)

    Szóval, megint azt mondom, abszolút, teljesen igaz. És én is így látom.
    És örülök, h jól éreztétek magatokat a koncerten. Még sok ilyen élményt nektek.

    VálaszTörlés