...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. május 18., hétfő

RKC Konferencia

A hét végén Lakatos Peti megtartotta az első RKC Konferenciát, ami remekül sikerült! Tóth Feri (aki nem tudná, ő a másik szegedi Kettlebell Instruktor) és Jurenka Ricsi (leendő RKC) barátaimmal mentünk fel Szegedről. Ez úton is köszi a fuvart Frenk!
Dr. Erbszt András gerincspecialista segített kicsit jobban belelátni az emberi testbe, és elmagyarázta miért is olyan jó az ha az ember helyesen kivitelezve kettlebellezik.
Zrínyi Miki és Toncs Peti a kettlebell kick-boxban és judoban való remek használhatóságáról meséltek, és hogy ők hogyan építették be edzéseikbe, tanulságos volt.
Paksi András egy zseniális fazon, rengeteget tanulhattunk arról, hogyan menedzseljük az életünket, finoman szólva is hasznos volt...
Váradi Tomi elmesélte hol kaphat óriási szerepet a vas a kommandósok, Tóth Ádám pedig elmondta hol kaphat szerepet a bell a vizilabdások életében.
Csíky Feri az általam is használt SMR masszázsról és eredményeiről mesélt.
Tóbiás Matyi pedig arról az irdatlanul nehéz 9 hónapról, ami alatt felkészült a Beast Challenge-re.
Végül betekenthettünk egy érdekes üzleti világba.
Rengeteg hasznos és értékes információval gazdagodtunk, sajnálhatja aki nem jött el. Már várom a következőt!
Egyetlen dolgot sajnálok, szerettem volna indulni a Submission (földharc) versenyen, de egyszerre nem lehetek két helyen...

2 megjegyzés:

  1. Szia Tomi!

    Én is nagyon elmentem volna, de a nyelvvizsgám közbeszólt és mindenek előtt a diplomám a fontos jelenleg. A szakdogámhoz köszi a gratulációt. Ma este viszem be neked a második RKC részletet, so magammal vonszolom az én példányomat és odaadom ha kell.
    Te hazai TSC versenyről tudsz valamit?

    By: Lacee

    VálaszTörlés
  2. Lacee!

    Tudom hogy te is "függő" vagy, sejtettem, hogy jó okod van a hiányzásra!
    Lakatos Peti küldi neked az infot a TSC-ről.

    VálaszTörlés