...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. június 17., csütörtök

Jótékonysági-Ünnepi edzés

Július 01-én lesz 2 éve, hogy elkezdtem a kettlebell oktatását Szegeden! Már tavaly is megünnepeltük, az idén pedig még nagyobb szabású eseményre készülök.
Az eredeti tervek szerint szerettelek volna megvendégelni benneteket, tanítványaimat. Egy "keményen kellemes" edzéssel és ebéddel. Szomorú aktualitását a programnak az árvízi helyzet adja, így úgy döntöttem, összekötjük a kellemeset a hasznossal, és mi is, a magunk szerény eszközeivel kivesszük a részünket a társadalmi összefogásból!
Tehát a program a következő:
Július 03-án, szombaton 14:00 órától Jótékonysági-Ünnepi edzés a sportközpontban! Ezt követően (kés)ebéd, móka, kacagás... A részvétel ingyenes! Cserébe csak annyit kérünk, a Vöröskereszt által hivatalosan kihelyezett urnába tegyél bele annyit, amennyit jó szívvel adományozol az árvízkárosultak javára. A felajánlás nem kötelező, de ha "csak" annyit szánsz rá, amennyit az edzésre és az ebédre szánnál, az is tökéletes. Az adományokat a segélyszervezet az árvízkárosultak nevében előre is nagyon köszöni!
Ebéd:
Minden kedves résztvevőt megvendégelek egy igazi, hamisítatlan bográcsos marhapörköltre, amit a helyszínen fog elkészíteni egy pörköltfőző "mester". A kiváló házias kenyereket a Varga Pékség ajánlotta fel.
Szeretettel várom minden régi és új tanítványomat! Eddzünk, ünnepeljünk, adakozzunk, érezzük jól magunkat együtt július 03-án, szombaton! (Vegák is jöhetnek, úgy tudom a marha nem eszik húst ;-)
Kérlek jelezd ha szeretnél jönni! Ha van saját súlyod, amit esetlegesen el is tudnál hozni, kérlek azt is jelezd.
Nem baj ha már rég nem voltál edzésen, épp itt az ideje, hogy kezeljük egy kicsit a vashiányodat! Gyere bátran, mindenkit várok szeretettel!
Power To You!
Ui: Ne ebédelj be otthon túlságosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése