...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. augusztus 26., szerda

Kettlebell és Rugby 2.

Ahogy korábban ígértem, közlöm Dénes 2. levelét is, amit a rögbis idény zárultával írt. Íme:
"Barátom !
Túl vagyunk az első közös tavaszi szezonunkon. Hatalmas eredményt értünk el, hiszen két bajnokságban, 15 mérkőzést játszottunk. Tökéletes kondícióban voltunk a bajnokság alatt mindvégig és azt kell mondanom, hogy a közös munkát tekintve legjobban az tükrözi az eredményt, hogy mindvégig irányítottuk a mérkőzéseket.
Jó volt látni, ahogyan felőröltük ellenfeleink ellenállását, és a második félidőkben rendre eldöntöttük a mérkőzéseket. A jól megszokott gyakorlataid a bemelegítéseket soha nem látott eredményességre vitték.
A játékosok dinamikusak, erősek és nagyon jó állóképességűek voltak. A sérülések minimálisra csökkentek, és a regenerálódási idő is lecsökkent. Hálásak vagyunk minden percért, amit a gyúróasztalodon tölthettünk.
A bajnoki döntő elvesztése után most pihenünk kicsit, és azt gondolom, hogy utána újult erővel vetjük magunkat a munkába. Sokat tanultunk tőled pozitív hozzá állásból, és magával ragadott kifogyhatatlan lendületed. Reméljük, sokan tekinthetünk rád barátként és még nagyon sok szezonban dolgozunk majd együtt.
Köszönünk minden segítséget, amit az idei évben eddig tőled kaptunk, és igyekszünk majd megszolgálni a felkészítésünkbe ölt munkádat.

Debreczeny Dénes"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése