...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. augusztus 17., hétfő

Fantasztikus hétvége

Az elmúlt hétvégén tartották meg Adyligeten, itthon sorrendben a harmadik RKC Instruktori képzést. A résztvevőknek 3 nap "édes szenvedés", öröm, bánat, munka, tanulás, harc (legfőképpen önmagukkal), szétszaggatott tenyér, és még hosszasan sorolhatnám, de mindenképpen egy felejthetetlen élmény! Nekünk, már végzett Instruktoroknak, a képzésen asszisztáloknak is hihetetlen tapasztalat. Az előző képzést Brett Jones vezette, most viszont Pavel is itt volt vezető Instruktoraival, számszerint 3-al. Azert ez más feeling... Pavelt hatalmas tisztelet övezi, ezért ha megjelenik, "valami van a levegőben". Jó volt ezt újra átélni.
De itt voltak hűséges "fegyverhordozói" is: Kenneth Jay Master RKC, Geoff Neupert Senior RKC, Cortez Hull TL RKC. Megtiszteltetés volt eme díszes társaságnak asszisztálni. Újfent bebizonyították, hogy micsoda mélysége is van az RKC-nak, hogy mennyi mindent nem tudunk még, hogy az alapok a legfontosabbak, hogy az RKC-nál soha nem pihenünk!
Én kedvenc vezető Instruktoromnak, a 2 méteres viking óriásnak, Kenneth Jaynek segédkeztem, újra megbizonyosodva hihetetlen tudásáról, és alázatáról, ahogyan másokhoz és az RKC-hoz viszonyul. Példaként álltak mindannyiónk előtt! Én személy szerint rengeteg erőt tudtam ebből meríteni az elkövetkező kettlebelleles időszakhoz. Köszönöm!
A tények számokban:
55 résztvevő
53 befejezte
2 fő feladta
15 sikeres magyar résztvevő – 10 sikertelen
4 sikeres külföldi résztvevő – 26 sikertelen
Gratulálok a résztvevőknek, nagyon komoly munkát vittek véghez. Külön gratulálok Péternek a szervezésért, a résztvevőknek nyújtott segítségéért, és a résztvevőket felkészítő Instruktoroknak. Extra gratuláció az "embereimnek", akik markánsan hozzájárultak a példás magyar statisztikához! Név szerint (ABC sorr.): Imre Máténak, Jurenka Richárdnak, Kovács "Lacee" Lacinak, Kun "Soldier" Norbinak! Még fogtok felőlük hallani... Power To You!


A mesterrel



Kedvencemmel, Kenneth-el

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése