...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. július 1., csütörtök

2 év...

Ma van 2 éve, hogy elkezdtem a kettlebell oktatását Szegeden! Hihetetlen hogy repül az idő, mintha néhány hete lett volna...
Hálával tartozom mindazoknak, akik az elmúlt két esztendőben megtiszteltek a bizalmukkal, és eljöttek hozzám edzeni. Nagyon köszönöm mindenkinek, akárhogyan is vette ki magát ebből az időszakból! Had emeljek ki azonban néhány embert. Már a legelső csapatban is benne voltak, és azóta is járnak edzeni: Szomolányi Gergő, Karcsú Tomi, Szilágyi Csabi. De rajtuk kívűl még vannak egy csomóan, akik egy évnél is régebben járnak rendületlenül. Élmény veletek együtt edzeni!
Én nagyon szerencsés ember vagyok. A munkám egyben a hobbim és a szerelmem is, ezt kevesen mondhatják el magukról. Ez egy csodálatos dolog!
Joggal lehet irigy egy kívülálló. Bár azt el kell, hogy mondjam, már legalább 5-6 éve annak, hogy tudatosan azon dolgozom, hogy ma azt az életet élhessem amit szeretnék. Sok munkám van abban, hogy ma szerencsésnek nevezhessem magam, de ez így van rendjén.
Szívből kívánom mindenkinek, hogy ti is megtaláljátok az utatokat, és azt csinálhassátok, amire hivatottak vagytok! Csak ne fejtsétek el, hogy ezért a "szerencséért" meg kell dolgozni, de megéri.
Annyi szeretetet és pozitív visszacsatolást kaptam vissza tőletek tanítványaimtól, mint még soha semmilyen más tevékenység kapcsán. Mindebből én tudok táplálkozni, és továbbfejlődni mint edző és mint ember egyaránt.
A jó Isten tartson meg bennünket jó egészségben még nagyon sokáig, és adja áldását a további edzéseinkre! Mert mi még nagyon sokat fogunk edzeni, igaz?!?
Az erő legyen veletek!
Power To You!
Ui: Remélem szombaton találkozumk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése