...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2011. december 26., hétfő

Anti bejgli party

Drága barátaim! Az Ünnepek között "kötelező" mozogni! A lehetőség adott...
Akit olyannyira elöntött a szeretet karácsonykor, hogy mozdulni sem bír, az meg azért jöjjön, hogy elárulja a titkát... ;-) Ha kevésbé szerencsés vagy ám mégis túl sikerült élned a "szent" ünnepet, a következőt ajánlom. Én ugyan elutazom néhány napra, de Jarjabka Zoli barátom, szárnysegédem, hűséges fegyerhordozóm fantasztikus programmal készül nektek. Most végzett egy remek kurzust Lakatos Péternél, nevezetesen a Primal Move-ot. Ebből kaptok ízelítőt. Tehát kettlebell nem lesz, de higgyétek el, a saját testsúlyotok is éppen elég lesz, erről Zoli és a rendszer gondoskodik...


A részletek:
Kecskés telepi Művelődési Ház, Újvidéli u. A Szabadkai útról nyílik, egy zöldség-gyümölcsös van az utca végén. Ha meglátod a postát, megérkeztél.
12.28. Szerda 18:00
12.30. Péntek 18:00
Elég ha hatra jöttök, mert előttünk még egy nyugdíjas csoport lesz a teremben.
Mivel a Zoli majd jól meghemperegtet benneteket a földön, olyan ruhába gyertek, amit nem sajnáltok bekoszolni, lehetőleg alul felül hossz ujjú. Nem hiszem, hogy sokat fogtok térdelni, de azért akinek ez érzékeny pontja és tud, hozzon magával térdvédőt. Úgy tudom van külön öltöző lányoknak, de tusolni nem fogtok tudni.
Köszönjük Tibinek és anyukájának a terem használatához nyújtott segítségüket!
Jó edzést!
Ne felejtsétek el élvezni!!!
Január 02-án, hétfőn a szokott menetrendszerint folytatódnak az edzések. Eddzünk és érezzük jól magunkat együtt 2012-ben is! Egészen a december 21-én bekövetkező világvégéig... Ehhez keménynek kell lenned, elvtárs...;-)

BUÉK a fiúknak:

BUÉK a lányoknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése