...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. augusztus 25., szerda

Új kezdő csoport Budapesten!

Szeretnéd tapasztalt edzőtől elsajátítani az alapokat? Reggel még túl fáradt, este már túl fáradt vagy? Gyere és ismerd meg az erő új dimenzióit délutáni edzéseken!
2010. szeptember 15-én, szerdán 14:00 órai kezdettel új kezdő csoportot indítok. Első alkalommal kérlek legyél a teremben átöltözve 13:50-re!
Helyszín:
Edzőterem, Budapest XIII., Kresz Géza u. 34. A WestEnd-től egy kettlebell hajításnyira ;-) A júliusi Gazetában látott terem.
Hozz magaddal váltóruhát, vizet, törülközőt, motivációt. Meg fogsz izzadni... Az edzéshez a súlyokat természetesen biztosítom.
Edzés időpontok:
Szerda 14:00-15:00
Szombat 13:00-14:00
Az edzések tehát 1 órásak, nem 45 percesek...
Árak:
1. 9.000 Ft/hó, vagy
2. 24.000 Ft/3 hónap, (24 edzés) vagy
3. 27.000 Ft/3 hónap: 24 edzés + Pavel: Kezdd el a kettlebellt! könyve (önmagában 3990Ft) + 15% kedvezmény bármely általad választott kettlebell árából! Ha 3 hónapon belül szeretnél még egy súlyt, arra is él az ajánlatom! Mondanom sem kell, itt spórolsz a legtöbbet. A Gracie Barra Brazil Jitsusainak, illetve Havasi András TaiJi-s és Shen Dao-s tanítványainak (a nem közvetlen tanítványoknak is) további 10% kedvezmény, bármelyik verziót is választod!
Fontos megérteni, hogy a 3 hónap alatt, egy életen át hatékonyan és biztonságosan használható tudást kapsz. Ha lesz 1-2 súlyod és meglesz hozzá a tudásod hogyan használd, akkor lesz egy saját "edzőtermed", és nem függsz senkitől, ugyanakkor a funkcionális erőnléted legendássá válhat...
Fontos! Az alapok hatékony és biztonságos elsajátítása 3 hónapot vesz igénybe. A gyakorlatok nagy része egymásra épül, fontos a folyamatos jelenlét az edzéseken. Döntsd el, hogy akarod, vagy nem akarod! Az edzés kockázat nélkül kipróbálható. Ha úgy gondolod, ez mégsem a te világod, a vendégem voltál. Ugyanakkor ide nem járhatsz alkalomadtán, vagy amikor a kedved tartja. A saját érdekedben, vagy végigcsinálod a 3 hónapot heti minimum 2 edzéssel, vagy nincs értelme az egésznek. Pontosabban, nem tudod elsajátítani megfelelően a technikákat, így nem leszel képes megfelelően alkalmazni az életedben, ami túl azon, hogy nem lesz elég hatékony, még balesetveszélyes is!
Néha megkérdezik, mikor tartok kezdő szemináriumot. Nem véletlenül nem tartok. Egyszerűen nem hiszek abban, hogy 2 óra alatt bármelyik alapgyakorlatunkat tökéletesen el lehetne sajátítani. A legfontosabbat, a swinget - tapasztalataim alapján - egy átlag ember 1-2 hónap (!) alatt sajátítja el "megfelelően", és akkor még messze nem a tökéletes kivitelezésről beszélünk... Szemináriumokat szívesen tartok olyan helyen, ahol egyébként nincs instruktor, így nincs lehetőség rendszeres edzésekre járni, ez még mindig jobb mint a YouTube. Budapesten viszont igen jó az egy főre jutó Kettlebell Instruktorok száma, élni kell a lehetőséggel...
A honlapomon találsz sok információt a témával kapcsolatban. Bármi egyéb kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
És még valami. A szolgáltatásomra pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az első hónap végén azt mondod, ez nem érte meg számodra az árát, akkor én csak egy indoklást kérek, és visszafizetem a pénzed!
Korlátozott létszám, jelentkezz időben!
Varga Tamás RKC
+36 30 98 33 750
Power To You!


Új haladó csoport Budapesten! Részletek a következő blogbejegyzésben.

Kezdőlapra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése