...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. augusztus 25., szerda

Új haladó csoport Budapesten!

Már elsajátítottad az alapokat, de szeretnél továbbra is csoportos edzésekre járni? Szeretnél még több gyakorlatot tanulni? Esetleg szeretnél felkészülni az RKC Instruktori képzésre egy tapasztalt oktató segítségével? A reggel, az este "kilőve"? Gyere és ismerd meg az erő új dimenzióit délutáni haladó edzéseken!
2010. szeptember 15-én, szerdán 15:00 órai kezdettel új haladó csoportot indítok.
Helyszín:
Edzőterem, Budapest XIII., Kresz Géza u. 34. A WestEnd-től egy kettlebell hajításnyira ;-) A júliusi Gazetában látott terem.
Hozz magaddal váltóruhát, vizet, törülközőt, motivációt. Meg fogsz izzadni... Nagyon...
Az edzéshez a súlyokat természetesen biztosítom.
Edzés időpontok:
Szerda 15:00-16:00
Szombat 14:00-15:00
Az edzések tehát 1 órásak, nem 45 percesek...
Árak:
1. 9.000 Ft/hó, vagy
2. 24.000 Ft/3 hónap, (24 edzés) vagy
3. 27.000 Ft/3 hónap: 24 edzés + Pavel: Kezdd el a kettlebellt! könyve (önmagában 3990Ft, egyébként szégyelld magad, ha még nincs meg ;-) + 15% kedvezmény bármely általad választott kettlebell árából! Ha 3 hónapon belül szeretnél még egy súlyt, arra is él az ajánlatom! Mondanom sem kell, a 3. opcióval spórolsz a legtöbbet. A Gracie Barra Brazil Jitsusainak, illetve Havasi András TaiJi-s és Shen Dao-s tanítványainak (a nem közvetlen tanítványoknak is) további 10% kedvezmény, bármelyik verziót is választod!
A haladó csoporthoz bárki csatlakozhat, aki már ismeri az alapokat. Tehát a snatch-et ne itt akard megtanulni... Az első néhány alkalommal felmérem a csoport képességeit, tudását, és ennek megfelelően, a többségre "hangolódva", a céljaitokat is figyelembe véve állítom fel az edzéstervet. Nem az a cél, hogy kinyírjalak benneteket, de azért Tesco gazdaságos edzésre ne számíts...
A honlapomon találsz sok információt a témával kapcsolatban, A GY.I.K. menüt különösen ajánlom a figyelmedbe. Bármi egyéb kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
És még valami. A szolgáltatásomra pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az első hónap végén azt mondod, ez nem érte meg számodra az árát, akkor én csak egy indoklást kérek, és visszafizetem a pénzed!
Korlátozott létszám, jelentkezz időben!
Varga Tamás RKC
 +36 30 98 33 750 
vargatamas@kettlebell.hu
Power To You!

Kezdőlapra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése