...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. április 28., szerda

II. 1000 swing challenge

Haladók figyelem!
II. 1000 swing challenge - 2010. 05. 08. (szombat) 14:00
Helyszín: újszegedi Kisstadion, Temesvári krt. 33.
Elég kemény vagy? Bizonyítsd be! Nyomj le 1000 swinget 1 óra alatt! Sőt, végezz hamarabb mint a társad! Ez már kihívás. Ha ez mégsem elég, és genetikailag módosult X-man vagy, legyen 1000 snatch 1 óra alatt! ... A program az I. Szegedi Nagy Sportágválasztó keretén belül kerül lebonyolításra. Ha nem csak magadnak akarsz bizonyítani, de örömmel veszed ha mások is látják milyen kemény vagy, ott a helyed!
A részvétel ingyenes, és minden résztvevő oklevelet kap!
Nevezési határidő: 05. 04. kedd
A tanítványaim edzésen is jelentkezhetnek. Ha nem jársz edzésre mostanság vagy nem az én tanítványom vagy, jelentkezz e-mailben. Nevezéskor add meg a súly méretét, amivel dolgozni akarsz! Erősebbeknek 24kg a minimum, de használtsz 28 vagy 32-eset is. Ha saját súlyod van, melyet esetlegesen el is tudnál hozni, jelezd azt is.
Fontos! Jelentkezz amint eldöntötted, a súlyok száma véges, a létszám korlátozott. Legyél a helyszínen legkésőbb 13:30-ra. Életed egyik nagy kihívását pedig lehetőleg ne a nagymama 28 fogásos ebédje előzze meg. A cél, hogy végezz, nem pedig hogy "bevégezz"...
Minden érdeklődőt szeretettel várok, szükség van számoló emberekre is. Ha a tanítványom vagy, vagy voltál, ott a helyed!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése