...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. január 16., szombat

Új kezdő csoport BÉKÉSCSABÁN!

A Békéscsabai Amerikai Futball csapat meghívására 2010. január 20-án, szerdán 18:00 órai kezdettel új kezdő csoportot indítok. Korlátozott számban még vannak helyek.
Helyszín:
Forma Bontó Rekreációs Központ Békéscsaba, Bajza u. 15. http://www.forma-bonto.com/
Hozz magaddal váltóruhát, vizet, törülközőt. Meg fogsz izzadni...
Edzés időpontok:
Szerda 18:00
Péntek 18:00
Ára:
9.000 Ft/hó
Fontos megérteni, hogy a 3 hónap alatt, egy életen át hatékonyan és biztonságosan használható tudást kapsz. Ha lesz 1-2 súlyod és meglesz hozzá a tudásod hogyan használd, akkor lesz egy saját "edzőtermed", és nem függsz senkitől, ugyanakkor a funkcionális erőnléted legendássá válhat...
Fontos!
Az alapok hatékony és biztonságos elsajátítása 3 hónapot vesz igénybe. A gyakorlatok nagy része egymásra épül, fontos a folyamatos jelenlét az edzéseken. Dötsd el, hogy akarod, vagy nem akarod! Az edzés kockázat nélkül kipróbálható. Ha úgy gondolod, ez mégsem a te világod, a vendégem voltál. Ugyanakkor ide nem járhatsz alkalomadtán, vagy amikor a kedved tartja. A saját érdekedben, vagy végigcsinálod a 3 hónapot heti min. 2 edzéssel, vagy nincs értelme az egésznek. Pontosabban nem tudod elsajátítani megfelelően a technikákat, így nem leszel képes megfelelően alkalmazni az életedben, ami túl azon, hogy nem lesz elég hatékony, még balesetveszélyes is! A honlapomon találsz sok információt a témával kapcsolatban. Bármi egyéb kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
És még valami. A szolgáltatásomra pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az első hónap végén azt mondod, ez nem érte meg számodra az árát, akkor én csak egy indoklást kérek, és visszafizetem a pénzed!
Power To You!

2 megjegyzés: