...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2014. január 3., péntek

StrongFirst mottó:
"Bármivé válhatsz. Lehetsz harcos. Lehetsz élsportoló. Egy tökös férfi vagy nő, aki kész szembenézni az élet kihívásaival. De legelőször erőssé kell válnod." Pavel Tsatsouline

2014. január 15-én, szerdán 18:30 órai kezdettel új kezdő Kettlebell csoportot indítok. Első alkalommal kérlek, érj a helyszínre 18:00 és 18:15 között.

Helyszín:
Móricz Tornaterem
Újszeged, Déryné u. 7. (Az "Újhíd" lábánál, a Coop mögött.)

Edzés időpontok:
Hétfő 18:00 – 19:00
Szerda 18:30 – 19:30
Péntek 18:00 – 19:00
(Kedd 20:00 „Mozogj jobban!” nap a Sportcsarnokban - opcionális)

Árak:
Évek óta változatlan áron!
Szabadon választhatsz az alábbi 4 opció közül:
1. 10.000 Ft/1 hó - heti 2 edzés (havi átlag 9 edzés, 1111 Ft/alkalom)
2. 27000 Ft/3 hó - heti 2 edzés (10% kedvezmény ha egyben fizetsz, 1000 Ft/alk.)
3. 12.500 Ft/1 hó - heti 3 edzés (havi 13-14 edzés hónaptól függően, kb 40 edzés, 892-961 Ft/alk.)
4. 31.500 Ft/3 hó - heti 3 edzés (több mint 15% kedvezmény ha egyben fizetsz, 787 Ft/alk)

További kedvezmények:

•Nappali tagozatos diákoknak 10% kedvezmény bármelyik opcióból.
•Fegyveres testületek alkalmazottainak (rendőrség, katonaság, stb.) 10% kedvezmény bármelyik opcióból.
•Egy háztartásban élőknek további 5% kedvezmény minden tag díjából függetlenül melyik opciót választjátok!
•Ha hozol valakit magaddal, mindkettőtöknek 5% kedvezmény bármelyik opcióból. (Kérlek jelezzétek mindketten!)
•Korábban végzett tanulóim fél áron ismételhetnek! (Azonban ha 1 hónapot jártál csak, akkor az első hónap van fél áron.)
•Pavel: Kezdd el a kettlebellt! könyvére havonta fizetőknek 500Ft, 3 hónapot egyben fizetőknek 1000Ft kedvezmény a bolti árhoz képest.
•Havonta fizetőknek 5%, 3 hónapot egyben fizetőknek 10% kedvezmény bármely általad választott új kettlebell árából! (A Tacticalshop-ból rendelt súlyok esetén.)

A kedvezmények összevonhatóak. Az összevont kedvezmények maximális mértéke: 15%, mely a kedvezményes 2. és 4. opció esetén is igénybe vehető! (Tehát a 15% extra kedvezmény esetében a 2. opciónál 25%, a 4.-nél több mint 30% kedvezményt kapsz!)
Ha tudod, hogy végig akarod csinálni és van rá lehetőséged, érdemes egyben fizetni a kedvezőbb díjtételek miatt.
Alkalmi díjfizetés nincs! A zárójelben lévő egy alkalomra szóló díjtételek csupán tájékoztató jellegűek.
A havidíjat minden megkezdett hónap elején, előre kell fizetni.

Fizetési határidő:
1. hónap – január 20. Hétfő
2. hónap – február 17. Hétfő
3. hónap – március 17. Hétfő

Választhatsz. Van, akinek a heti 2 edzés is elég, de az emberek többségének kell a heti 3 alkalom. A heti 2 edzést választók is megkapnak minden szükséges információt! Bár az is igaz, hogy nincs két egyforma edzés... :-) Fontos megérteni, hogy a 3 hónap alatt, egy életen át hatékonyan és biztonságosan használható tudást kapsz. Ha lesz 1-2 súlyod és meglesz hozzá a tudásod hogyan használd, akkor lesz egy saját "edzőtermed", és nem függsz senkitől, ugyanakkor a funkcionális erőnléted legendássá válhat... Csak Rajtad múlik!

Fontos!
Nem egyszerűen azért fizetsz, hogy edzhess, mint egy konditeremben. Itt tulajdonképpen egy 3 hónapos kurzuson veszel részt, ahol egy életen át használható tudást kapsz!
Az alapok hatékony és biztonságos elsajátítása legalább 3 hónapot vesz igénybe. A gyakorlatok nagy része egymásra épül, és az alapvető mozgásmintákat is igyekszünk lépésről lépésre fejleszteni, tehát fontos a folyamatos jelenlét az edzéseken.
Döntsd el, hogy akarod, vagy nem akarod! Az edzés kötelezettség nélkül kipróbálható. Nyugodtan gyere el a legelső(!) héten 2 edzésre anélkül, hogy fizetnél! Ha úgy gondolod, ez mégsem a te világod, a vendégem voltál. Ugyanakkor a kezdő csoportba nem járhatsz alkalomszerűen. (A haladóba már igen.) A saját érdekedben, vagy végigcsinálod a 3 hónapot heti minimum 2 edzéssel, vagy nem tudod elsajátítani megfelelően a technikákat, így nem leszel képes megfelelően alkalmazni az életedben, ami túl azon, hogy nem lesz elég hatékony, még balesetveszélyes is! Ez nem spártai kiképzés lesz, sokkal inkább tanulás, gyakorlás, fejlődés.

A 3 hónap alatt átadok minden szükséges információt. Ugyanakkor nincs arra garancia, hogy mindenki minden alapgyakorlatot tökéletesen elsajátít. Teljesen egyéni, ki honnan indul. A rendszer hatékonyságának, a fittség és egészségmegőrző tulajdonságának, és talán a csoportos edzések remek hangulatának is köszönhető, hogy a társadalom egyre szélesebb rétegeiből, egyre többen kezdik el az edzéseket. Ma már csoportjaim tagjai túlnyomó részben egyszerű átlagemberek, akiknek többsége finoman szólva nem top kondícióval és tökéletes mozgásmintákkal indul el, hogy kiirtsa génállományából a gyengeséget, viszont megértette, hogy ki kell mozdulnia a komfortzónájából, mert a „vibráló dobozt” bámulva nem születik eredmény…
Sajnos nem a nulláról indulunk. A terembe hozod magaddal az elmúlt több évtized felhalmozott feszültségét a testedben… Mindannyinknak el kell fogadnunk, hogy 3 hónap alatt azért nem lehet megváltani a világot. Ugyanakkor még nem láttam senkit, aki ne lett volna sokkal többre képes a kurzus végére, önmagához képest mindenki sokat fejlődik! Ez a fontos. Minden a helyes látásmódon múlik! Természetesen van lehetőség a kurzus vége után az edzések folytatására is a haladó csoportban. Ha oda érünk, majd megbeszéljük...

A szolgáltatásomra pénz visszafizetési garanciát vállalok! Ha az első hónap végén azt mondod, ez nem érte meg számodra az árát, akkor én csak egy indoklást kérek, és visszafizetem a pénzed! (Eddig még senki nem élt a lehetőséggel… )

Ez után legközelebb várhatóan nyár elején indítok új kezdő csoportot Szegeden.

Jelentkezz most! Csak kattints a CSATLAKOZÁS-ra, más teendőd nincs. Pontosabban, a melót senki nem végzi el helyetted... ;-)
Ha szívesen népszerűsíted a lehetőséget, kattints a MEGOSZTÁS-ra is, köszönöm!

Ha bármi nem világos, nyugodtan kérdezz! Lehetőleg telefonon, köszönöm!

"A fájdalom: a testet éppen elhagyó gyengeség..." Várlak „kemény szeretettel”!

Oktató:
Varga Tamás
SFG (Strong First Girya) Instruktor
FMS, CK-FMS (Functional Movement System) szakértő
Alternatív Mozgás-Masszázsterapeuta

Tel.: +36 30 98 33 750
e-mail.: KettlebellSzeged@gmail.com
www.KettlebellSzeged.hu

“A férfinak nincs joga fizikai edzés területén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.” (Szókratész)

Szenvedéllyel edzünk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése