...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2012. december 31., hétfő

BÚÉK

Kedves Edzőtársak, Drága Barátaim!


Először is, szívből remélem, hogy a petárdázásnál és a "atom részegségnél" találtok inteligensebb módot is arra, hogy jól érezzétek magatokat. Mulassatok jól este!

Másodszor, szerdától "kemény szeretettel" várok Mindenkit, aki továbbra is szeretné kiírtani génállományából a gyengeséget... Nem cél, hogy rögtön az első edzésen ledolgozzuk azt az 5 kilót, amit karác...sonykor felszedtünk, és azt az 5000 kalóriát, amit szilveszterkor megittunk... De valamikor el kell kezdeni, az edzésrend tehát a következő:

Szerda 18:00 Összevont edzés. Kezdők és haladók egyaránt hatra jöjjenek! Ne aggódjatok, nem lesz brutál edzés. Csak amolyan laza, átmozgató, "világvégeutáni" :-)

Csütörtök 20:00 Rehab nap a Sportcsarnokban. Jógával űzzük ki az elmúlt két hét tespedtségét szebb napokat látott testünkből. Gyertek!

Péntek 18:00 Kezdő, 19:00 Haladó edzés. Erre a napra sem tervezek golyó általi halált, bátorság!

Fontos! A Móricz Tornaterem hivatalosan még zárva a héten, csak kisírtam, hogy mégis edzhessünk... A lényeg, még nem fűtenek! Nem hiszem, hogy ezen különösebben fenn kellene akadni, de azért gondoltam szólok. Nem tudom hány fok lesz, de azt hiszem hasznos lenne, ha hosszú nadrágban és felsőben lennénk. A többiről majd gondoskodom... :-)

A kezdő csoport utolsó edzése január 14-én, hétfőn van.

2013-ban is igyekszem a tőlem telhető legnagyobb mértékben biztosítani a továbbfejlődés lehetőségét! Használjatok ki! ;-)

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész." (Zen bölcsesség)

Minden jót Nektek!

Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése