...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2012. április 11., szerda

Új kezdő csoport májusban

Kezdd úgy a nyarat mint egy férfi! :-)

2012. május 17-én, csütörtökön 20:00 órai kezdettel új kezdő csoportot indítok. Első alkalommal kérlek legyél az emeleti teremben átöltözve 19:45-re!
Vezető Instruktor:
Varga Tamás
RKC I., FMS II., Alternatív Mozgás-Masszázs terapeuta



Segéd Istruktor:
Jarjabka Zoltán
Primal Move Instruktor



Helyszín:
SZTE Sportközpont Szeged, Hattyas sor 10.

A sportközpont a vasútállomástól pár száz méterre, a Kálmán Panzióval szemben található. A központ bejárata:


Ha autóval jössz:
A sorompónál nem engednek át. Gurulj tovább egy kicsit, és meglátod balra a parkoló bejáratát.
Tömegközlekedés:
A 83-as busz ott tesz le a központ előtt.

Az "S4"-es épület, ahol edzünk az, ahol a falmászók, judosok, krav-magások, kick-boxosok, stb. is vannak. Ha a sorompó mellett elindulsz és követed az aszfaltcsíkot, könnyen odatalálsz. Az épület bejárata:


Hozz magaddal váltóruhát, vizet, törülközőt. Meg fogsz izzadni... Az edzéshez a súlyokat természetesen biztosítom. (Már több, mint 100 súlyunk van...)

Edzés időpontok:
Hétfő 20:30
Kedd 20:30
Csütörtök 20:00

Árak:
Szabadon választhatsz az alábbi 4 opció közül:
1. 10.000 Ft/1 hó - heti 2 edzés (1250 Ft/alkalom)
2. 27000 Ft/3 hó - heti 2 edzés (10% kedvezmény ha egyben fizetsz, 1125Ft/alk.)
3. 13.000 Ft/1 hó - heti 3 edzés (havi 13-14 edzés hónaptól függően, 930-1000 Ft/alk.)
4. 33.000 Ft/3 hó - heti 3 edzés (több mint 15% kedvezmény ha egyben fizetsz, 825 Ft/alk)

További kedvezmények:
Nappali tagozatos diákoknak 10% kedvezmény bármelyik opcióból.
Fegyveres testületek alkalmazottainak (rendőrség, katonaság, stb.) 15% kedvezmény bármelyik opcióból.
Pavel: Kezdd el a kettlebellt! könyvére 500 Ft kedvezmény a bolti árhoz képest minden tanítványomnak.
Havonta fizetőknek 5%, 3 hónapot egyben fizetőknek 15% kedvezmény bármely általad választott kettlebell árából!
Egy háztartásban élőknek további 5% kedvezmény minden tag díjából függetlenül melyik opciót választjátok!
Korábban végzett tanulóim féláron ismételhetnek!

Ha tudod, hogy végig akarod csinálni és van rá lehetőséged, érdemes egyben fizetni a kedvezőbb díjtételek miatt.
Alkalmi díjfizetés nincs! A zárójelben lévő egy alkalomra szóló díjtételek csupán tájokoztató jellegűek.
A havidíjat minden megkezdett hónap elején, előre kell fizetni. A csoport hó közepén indul, tehát mindig hó közepén esedékes.

Választhatsz. Van akinek a heti 2 edzés is elég, de az emberek többségének kell a heti 3 alkalom. A heti 2 edzést választók is megkapnak minden szükséges információt! Bár az is igaz, hogy nincs két egyforma edzés... :-) Fontos megérteni, hogy a 3 hónap alatt, egy életen át hatékonyan és biztonságosan használható tudást kapsz. Ha lesz 1-2 súlyod és meglesz hozzá a tudásod hogyan használd, akkor lesz egy saját "edzőtermed", és nem függsz senkitől, ugyanakkor a funkcionális erőnléted legendássá válhat...

Fontos!
Nem egyszerűen azért fizetsz, hogy edzhess mint egy teremben. Itt tulajdonképpen egy kurzuson veszel részt, ahol egy életen át használható tudást kapsz!
Az alapok hatékony és biztonságos elsajátítása legalább 3 hónapot vesz igénybe. A gyakorlatok nagy része egymásra épül, fontos a folyamatos jelenlét az edzéseken. Döntsd el, hogy akarod, vagy nem akarod! Az edzés kockázat nélkül kipróbálható. Nyugodtan gyere el a legelső(!) héten 2 edzésre anélkül, hogy fizetnél! Ha úgy gondolod, ez mégsem a te világod, a vendégem voltál. Ugyanakkor ide nem járhatsz alkalomadtán, vagy amikor a kedved tartja. A saját érdekedben, vagy végigcsinálod a 3 hónapot heti minimum 2 edzéssel, vagy nem tudod elsajátítani megfelelően a technikákat, így nem leszel képes megfelelően alkalmazni az életedben, ami túl azon, hogy nem lesz elég hatékony, még balesetveszélyes is!

A 3 hónap alatt átadok minden szükséges információt. Ugyanakkor nincs arra garancia, hogy mindenki minden alapgyakorlatot tökéletesen elsajátít. Teljesen egyéni, ki honnan indul. A rendszer hatékonyságának, a fittség és egészségmegörző tulajdonságának, és talán a csoportos edzések remek hangulata miatt is egyre többen kezdik el az edzéseket. Ma már csoportjaim tagjainak túlnyomó többségét egyszerű átlagemberek teszik ki, akiknek többsége finoman szólva nem top kondícióval és tökéletes mozgásmintákkal indul neki a "nagy utazásnak". Mindannyiunknak el kell fogadnunk, hogy 3 hónap alatt nem lehet megváltani a világot. Ugyanakkor még nem láttam senkit, aki ne lett volna sokkal többre képes a kurzus végére, önmagához képest mindenki sokat fejlődik! Ez a fontos. Minden a helyes látásmódon múlik...
Természetesen van lehetőség a kurzus vége után a csoportos edzések folytatására is. Ha oda érünk, majd megbeszéljük...

Néha megkérdezik, mikor tartok kezdő szemináriumot. Nem véletlenül nem tartok. Egyszerűen nem hiszek abban, hogy 2 óra alatt bármelyik alapgyakorlatunkat tökéletesen el lehetne sajátítani. Ez 4 éves oktatói tapasztalatom... A legfontosabbat, a swinget egy átlag ember 1-2 hónap (!) alatt sajátítja el "megfelelően", és akkor még messze nem a tökéletes kivitelezésről beszélünk... Szemináriumokat szívesen tartok olyan helyen, ahol egyébként nincs instruktor, így nincs lehetőség rendszeres edzésekre járni, ez még mindig jobb mint a YouTube. Szegeden viszont évente legalább 3 alkalommal indítok új kezdő csoportot, élni kell a lehetőséggel...

Újdonság! A részt vevők az Indian Club használatával is megismerkednek! Az erő és állóképesség új dimenziói mellett tahát a vállmobilitás fejlesztés egyik leghatékonyabb eszközének alapjaival is megismerkednek a tanulók, plussz díjazás nélkül! Az eszközöket biztosítom.

A honlapomon találsz sok információt a témával kapcsolatban. Bármi egyéb kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!

A szolgáltatásomra pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az első hónap végén azt mondod, ez nem érte meg számodra az árát, akkor én csak egy indoklást kérek, és visszafizetem a pénzed!

Ez után legközelebb várhatóan szeptember közepén indítok új kezdő csoportot Szegeden.
Varga Tamás
+36 30 98 33 750
kettlebellszeged (kukac) gmail.com





Power To You!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése