...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2010. december 13., hétfő

Hírek

EHÖK:
A Hallgatói Önkormányzattal kötött megállapodás értelmében 25 főig vállaltam egyetemista sportolók téli erőnléti felkészítését. Tehát kettlebellezni fogtok ;-) Még van hely! Ha egyetemista vagy, és tagja vagy valamely egyetemi sportklubbnak, jelentkezz minél hamarabb, mert az oktatás már elindult, illetve a jelentkezők száma korlátozott. A rögbisek és amerikai focisok biztosan jönnek, a többiek képlékenyek, de hamarosan összeáll a csapat.

Kezdő csoport:
A három hónap lassan letelik, utolsó edzés december 16-án, csütörtökön lesz. Ugyanakkor a többség jelezte, hogy szivesen tanulna tovább. A lehetőség adott. Mielőtt még a legkitartóbbak csatlakoznának a már meglévó haladó csoporthoz, még egy hónap erejéig együtt maradhatna a kezdő csoport. Haladó technikákat tanulnátok, így még hatényabban, színesebben edzhettek majd akár egyedül is, illetve zökkenőmentesebb lesz a haladó csoporthoz való csatlakozás. Aki tehát tovább jön, annak a szokott időpontokban folynak tovább az edzések január közepéig. Akkor új kezdő csoportot indítok, amely a ti időpontjaitokat kapná meg. A plussz hónap ára 9000 Ft - heti 3 edzéslehetőség. Ja, és ne felejtsétek el, hogy ezen túl hétfő helyett pénteken gyertek!
Figyelem! 23-án, csütörtökön összevont edzés lesz, 1 órával hamarabb gyertek. Tehát edzés 19:00 órától!

Haladó csoport:
"It's the final countdown!" Egy bő hét, és itt a 10 perces snatch teszt! December 21-én kedden, a szokásos ballisztikus napunkon végre alámerülhettek a pokol bugyrába... Egy haladónak illene ezt 24-essel csinálnia, de szabadon megválasztható a súly. Illetve azoktól, akik komolyan haladó kettlebellesnek akarják hívni magukat, és azoktól akik már legalább 1 éve edzenek, megkövetelem a 24-est, és azt is, hogy végig küzdjék a 10 percet !!! Éljen a demokrácia! ;-)

Mindenkinek:
Karácsony előtti utolsó edzésnap: 23. csütörtök. Összevont edzés lesz, kezdők (illetve addigra már középhaladók) és haladók együtt.
A két ünnep között is szeretnék nektek edzéslehetőséget biztosítani. Bár ez még változhat, most így tervezem:
dec. 28. kedd és 30. csütörtök:
kezdő 09:00
haladó 10:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése