...és lépj az evolúció következő lépcsőfokára!

2009. december 23., szerda

Marry Christmas!

A kettlebell edzés kapcsán inkább a hajtás, a pörgés, a dinamizmus az, ami eszünkbe jut. De néha meg kell állni. Ha egyébként eszünkbe sem jutna, legalább a karácsony figyelmeztet.
Remek ha kinyomod a 40-eset, fantasztikus ha felállsz a 48-assal, csodálatos ha a világ elitjéhez tartozik a 10 perces snatch teszt eredményed... De ha nincs akivel mindezt megoszd, vajon mennyit ér?
Ez az ünnep segít nekünk abban, hogy tisztábban lássuk emberi kapcsolatainkat, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, hogy megtapasztaljuk, hogy a szerettetnél valóban nincs fontosabb. Éld egész évben úgy az életed, hogy karácsonykor ne arra kelljen rádöbbenned, hogy elszúrtad az emberi kapcsolataid. Éld úgy az életed, hogy a szeretet ünnepe, valóban a szeretet ünnepe lehessen.
Szívből kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepeket!
Ui: Akinek van otthon súlya, az minden szelet beigli után nyomjon le 20 swinget.
Karácsonyozz úgy, mint egy férfi! ;-)

2 megjegyzés:

  1. Szia, Tamás!

    Minap akadtam rá a témára, s lenne egy kérdésem.

    Nézegettem linkeket, segítségül hívtam a Google-t, de szekszárdi kettlebell-lehetőséget nem leltem eleddig. Vannak vonatkozó infóid, ismersz valakit arrafelé, aki oktat?

    Előre is köszi az esetleges reflexiót!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nem tudok róla, hogy lenne ott instruktor. Van viszont egy barátom, Szőts Gábor Aikido és Brazil Jiu Jitsu oktató, aki lengeti a vasat. Vedd fel vele a kapcsolatot, hátha tud segíteni. Száma: +36 20 570 13 30
    Sok sikert!

    VálaszTörlés